Magneto falfesték

Festék, hogy a mágnes a falon maradjon.

Magneto falfesték

Készíts gyermeked mágneses játékainak  kiváló játszófelületet szobája bármely falára. Fesd le a falat ezzel a fémport tartalmazó festékkel, majd vigyél rá bármilyen színű fedőfestéket. Sőt, akár egy szép illusztrációval vagy tájképpel is színesítheted!

Az Alpina festékkel a mágnesjátékok számára alkalmas beltéri falfelületet tud létrehozni.

- Kiszerelés: 1 liter alapfesték
- Szín: ezüstszürke
- Fényesség: matt
- Kötőanyag: polyakrylátgyanta

Caparol Alpina Magneto mágneses festék - alapfesték

Anyagszükséglet:
Sima alapfelületeken rétegenként kb. 500 ml/m². Durva felületeken több. A pontos felhasználást próbafestéssel kell meghatározni.

Magneto falfesték Magneto falfesték

Tulajdonságok:

  • Vizes bázisú, enyhe szagú és környezetbarát
  • Diffúzióképes, tartós és erős
  • Könnyen javítható
  • Nem sárgul
  • Súrolásálló

Száradási idő:
+20°C hőmérsékleten és 65% relatív páratartalom esetén a bevonat 24 óra múlva átvonható. Alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén a száradási idők hosszabbak.

Alkalmas alapfelületek:
Mészhabarcs és javított mészhabarcs vakolatok, gipszes és kész vakolatok, gipszkartonlapok, festetlen papírtapéták, hordképes bevonatok vagy műgyanta bevonatok, beton, mészhomokkő és bevonat nélküli téglafelületek, enyves festék bevonatok. Az alapfelületnek megfelelő Alpina Mélyalapozóval alapozni.

Rétegfelépítés:
Az alapfestéket egy alkalmas edénybe át kell tölteni és alaposan fel kell keverni. Nem szabad hígítani vagy más festékkel keverni. Laposecsettel vagy rövid szőrű hengerrel vastagon hordjuk fel a festéket. Az optimális hatás elérése érdekében 3 réteget vigyünk fel. Kb. 6 órát várjunk a rétegek felhordása közben. A festéket és az ecsetet fóliával védjük a kiszáradástól.

Magneto falfesték

Magneto falfesték Egy termék érhető el.

Mutat 1 - 1 / 1
Mutat 1 - 1 / 1